Saturday, October 17, 2020

Нового Opel Mokka пообіцяли унікальний дизайн

 Разом з кросовером наступного покоління дебютують і оригінальні стилістичні знахідки дизайнерів Opel

Точна дата дебюту позашляховика поки не названа, але виробник за допомогою дизайнерських ескізів поступово розсекречує деякі деталі. Цього разу приводом для анонсу стало незвичайне словосполучення Opel Vizor.

Цими словами дизайнери марки називають концепцію оформлення передньої частини «Мокко», яка пізніше знайде застосування і на інші новинки Opel. Під «Візор» слід розуміти об'єднання в одне візуальне ціле решітки радіатора, головної оптики (подейкують, що вона буде матричної навіть в базових комплектаціях) і фірмової емблеми. До слова, джерелом натхнення для цього рішення в компанії називають знаменитий Opel Manta.

«Наш новий Opel Vizor - відмітний і унікальний елемент Бренда, він відображає німецьку традицію, згідно з якою форма слідує за змістом. Класична решітка радіатора більше не має значення для електромобілів, таких як Mokka-e. Opel Vizor - елемент, який об'єднує освітлювальні прилади та інші технічні компоненти, а також виконує функцію захисного екрану », - заявив головний дизайнер Opel Марк Адамс.

No comments:

Post a Comment

Opel розповів про кросовер Mokka нового покоління

 У Рюссельхайме відбулася прем'єра компактного кросовера Mokka , який буде доступний з бензиновими, дизельними і електричними моторами. ...